VOLUNTARIAT

QUÈ VOL DIR SER VOLUNTARI/A?

Una jornada transformadora com la Festa del Riu no podria ser possible sense l’ajuda de persones voluntàries. Totes elles aporten el seu temps i esforç per tal de contribuir en tasques imprescindibles i aconseguir que la Festa del Riu sigui un èxit!

Ser voluntari/a significa aportar un granet de sorra amb la finalitat de lluitar per un objectiu comú. És molt important que les persones voluntàries tinguin un compromís personal amb l’organització i estiguin disposades a participar activament durant les tasques assignades.

Condicions de participació del voluntariat

Les tasques realitzades per les persones voluntàries es duran a terme de manera lliure i sense una remuneració a canvi.

  • Les persones voluntàries rebran informació i orientació prèvia a la festa per poder realitzar les tasques correctament.

  • Per garantir el correcte funcionament de l’organització, és obligatori que cada persona voluntària compleixi els  torns horaris establerts.

  • Les persones voluntàries es comprometen a mantenir la confidencialitat d’informacions relacionades amb la seva tasca, si s’escau.

  • Totes les persones voluntàries participants a la Festa del Riu estaran assegurades contra els riscos derivats de l’esdeveniment.

Estàs interessada en formar part de l’equip de voluntaris?

Què vol dir ser voluntari/a?

Voluntaria

Contacta

Contacta

Contact us

Your message has been sent sucessfully