ESPAI GASTRONOMIA

Què millor per transformar i celebrar la vida que fer un pas amb el menjar i el beure! Movem-nos a una alimentació més saludable per nosaltres, sostenible per la natura i més justa i solidària amb la gent.

PROJECTE O ENTITATPROPOSTA GASTRONÒMICA
Frescoop sccl

Ens oferirà begudes fresques, tapes i cosetes de picar.

Com sempre, productes del territori i ecològics.

Paella Popular Esperanzah!

Des de l’organització del Festival Esperanzah! del Prat del Llobregat, ens prepararan una gran paella popular vegetariana, la seva gran especialitat.

Els beneficis de la paella es destinaran a promoure projectes d’economia social i solidària del territori, i seran gestionats per les iniciatives i persones participants en l’organització de la Festa del Riu.

INSCRIPCIÓ
Forn coma sccl

Especialistes en pa i pastes artesanals, ens oferiran les seves coques dolces i salades, pastes de forner i pans exquisits.

Associació de dones al-noor

L’associació de dones del Marroc, prepararà les delícies típiques del seu país, fetes amb ingredients de proximitat.  Pastes dolces acompanyades de tes diversos.

IREHOM

En una festa així no poden faltar-hi les crepes, i IREHOM han decidit preparar-ne tant de dolces com salades!

Associació romanesa

Des de l’associació romanesa han volgut participar a la Festa del riu elaborant i donant a conèixer alguns dels plats típics del seu país d’origen.

Cafeteria de comerç just

Com no podia ser d’una altra Manresa, el cafè de la Festa del Riu ha de ser de comerç just.

Des de la botiga de comerç just de Manresa, s’ocuparan de deixar-nos degustar els cafès amb gust a justícia social.

Associació d’Equatorians de Manresa

Gràcies a la participació, podrem provar els plats i platets típics de l’equador.

Ninkasi sccl

Podrem gaudir també de les diferents varietats de la cervesa Ninkasi, ecològica, sense gluten, cooperativista, i del territori.

Totes les propostes gastronòmiques seran elaborades i servides tenint en compte criteris de justícia social, d’ecologia i de respecte al medi ambient, i amb productes de proximitat i ecològics, quan ha estat possible.

Contacta

Contacta

Contact us

Your message has been sent sucessfully